Al eens aan een Microsoft Access applicatie gedacht?

En nee dit hoeft er niet saai uit te zien!

Onze visie

Wij weten als geen ander dat elke organisatie unieke businessprocessen, visies en kenmerken heeft die niet zomaar in een standaard oplossing passen. Deze pakketten kosten overigens veel geld en zijn helemaal niet aangepast aan de noden van een moderne KMO. Bovendien is het aanpassen van deze pakketten extreem duur en kan de tijdspanne tussen de vraag naar aanpassingen en de implementatie te lang duren.

Wij spelen hierop in op deze problemen door software te schrijven die afgestemd is op de eindgebruikers en gemakkelijk aanpasbaar is naar de steeds sneller wijzigende omgeving van uw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat uw IT steeds parallel loopt met uw processen en activiteiten.

Onze 8 business consultants werken tijdens het hele proces ‘on-site’ en houden rekening met uw waarden als klant. Dit vertaalt zich in een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oprechte betrokkenheid met uw onderneming.

Door continue te investeren in de knowhow van onze werknemers kunnen zij voor een ware software-innovatie zorgen binnen uw bedrijf!

Hoe gaan we tewerk?

Build It Genuine, Keep It Simple and Straightforward (BIG KISS-principe)

Tijdens het aanpassen of uitbreiden van deze bouwstenen steunen onze ontwikkelaars op de “Agile” methodologie. Deze methode legt de nadruk op mensen, in plaats van processen, op werkende code meer dan op allesomvattende documentatie en streeft ernaar soepel te kunnen inspelen op veranderingen, eerder dan nauwgezet een strak, vooropgesteld plan te volgen.

Hier volgen enkele voordelen voor u van Extreme Programming:

  • Return On Investment: door het opleveren van deelmodules kunnen we u een snelle Return On Investment garanderen.

 

  • Teamwork: uw software wordt ontwikkeld door twee ontwikkelaars, waarbij de één de code schrijft en de andere de code controleert en erover waakt dat ze precies beantwoordt aan uw verwachtingen.

 

  • Eenvoud: we kunnen u vrij snel een kleine, eenvoudige versie of een deelmodule van uw gewenste software afleveren, waarna deze in korte cycli wordt aangepast en uitgebreid.

 

  • Communicatie: organisatie, management, gebruikers en ontwikkelaars werken nauw samen tijdens alle fasen van het project. De meest efficiënte en doeltreffende methode om informatie over te brengen zijn gesprekken van persoon tot persoon.

 

  • Feedback: uw gewijzigde behoefte, zelfs laat in de ontwikkeling, worden snel aangebracht want ze betekenen meestal een concurrentievoorsprong voor uw bedrijf.

 

  • Aanpasbaarheid: een voortdurende aandacht voor een goed ontwerp, technische uitmuntendheid en codeerstandaarden resulteren in gebruiksvriendelijke, betrouwbare en gemakkelijk aanpasbare/onderhoudbare software.

 

  • Durf: het ontwerp van een systeem wordt constant heroverwogen en verbeterd.